logo

Husk partoutkort.no

Januar 2022 dukket plutselig en ny nettside opp det store internettet. Partoutkort.no kom til verden som en frisk pust i et ellers kjipt vinterhalvår der man fremdeles slikker sårene etter det forsmedelig nedrykket en knapp måned tidligere. Initiativet tiltrakk seg ganske stor oppmerksomhet. At folk som Drillo og Kvisvik hang seg på bølgen var jo ikke mindre enn oppsiktsvekkende.

Vi spurte initiativtageren Magne Juuhl hva dette egentlig dreier seg om.

Partoutkort.no er ett flere av initiativ vi kjører frem mot seriestart for å holde liv i Brann-koken. Vi henger opp plakater og vi monterer klistremerker. Målet er selvfølgelig at flere kjøper partoutkort og billetter til Brann-kampene.

Selve idéen om partoutkort.no kom i kjølvannet av Alle må gå-kampanje som Juuhl satte i gang i fjor høst.

Jeg synes det er naturlig at vi supportere tar ansvar for klubben vår. Det som har skjedd de siste par årene med kunstgress-saken, Qatar, og nå Alle må gå-kampanjen, viser hva supportermakt og vilje kan få til.

Juuhl sier at han opplever at det er mange som er utrolig engasjert i Brann, men at de kanskje mangler kanaler å få ut dette engasjementet. Partoutkort.no blir dermed en kanal som supporterne og medlemmene kan utfolde seg i.

Gjenoppståtte fanziner

Ett av flere høydepunkt med partoutkort.no er de tekstene som tar oss tilbake til fanzinens gullalder. Flere skribenter fra gamle fanziner som har vært lagt ned i mange år har bidratt i denne kampanjen – i tillegg er det spilt fra mange supportere og andre i fotball-miljøet.

Juuhl kan fortelle at det er tre supportere, inkludert han selv, som har stått for arbeidet med å samle inn tekst og video samt bygget opp nettsiden. Mye av «jobben» består i å spørre folk om å bidra via sosiale medier.

Besøk partoutkort.no for kule videoer og mange, mange fine tekster.

Relaterte artikler

Diaspora? Diaspora.

Av Helge I ukene før påsken 2022 fikk byen Oslo usedvanlig mye omtale i så vel tradisjonelle som sosiale medier. For noen av oss som

Read More »

SK BRANN – VÅR GUD

Det er søndag 12. desember 2021. Klokka er 17.00. Og om to timar skal verda gå under. Eg har orkesterplass til undergangen. Femte rad. Midt

Read More »

Den 12. Mann dør aldri!

Supporterkulturen handlar sjølvsagt mykje om sangar, tifoar og borteturar til ymse stader i verda. Men også det å skrive om klubben vi elskar og livet

Read More »

Trollet ska hem!

Jeg har mange venner og bekjente som kunne passet godt til beskrivelsen “Stadiontrollet”. Skjeggete menn med til dels rund kroppsform og en noe uforutsigbar atferd.

Read More »

Dagens profil: Tuva Hansen

Tuva Hansen skriver historie før hun hadde spilt en eneste tellende kamp for Brann. Hun er tidenes første kaptein i et kvinnelig seniorlag for Brann.

Read More »

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *